Fysik

SI-enhed

08. april 2007 af ostereje (Slettet)
hej

jeg tænkte på hvad endheden bliver på dette:

70J/K + 860,662J/kg*K

/osterejen

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2007 af mathon


tal1_1*J/K kan naturligvis ikke adderes med tal_2*J/kg*K , så her er noget galt, hvilket du naturligvis også studser over.

Med de foreliggende særdeles sparsomme oplysninger, kan du ikke hjælpes videre!!!

Svar #2
08. april 2007 af ostereje (Slettet)

jo altså, jeg har 0,2059kg*4180J/kg*K = 860,662J/kg*k som så skal pluses med 70J/K

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2007 af mathon

0,2059kg*4180J/kg*K = 860,662J/kg*k som så skal pluses med 70J/K


0,2059kg*4180 J/(kg*K) + 70 J/K = 860,662 J/K + 70 J/K = 930,662 J/K




Svar #4
08. april 2007 af ostereje (Slettet)

tak:)

Skriv et svar til: SI-enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.