Matematik
Volumenet af omdrejningslegeme
09. april 2007 af
LouiseC (Slettet)
Hejsa...
Jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal bestemme volumenet af et omdrejningslegeme omkring x-aksen.
Funktionen, som roteres om x-aksen, lyder f(x)= sinx+cosx og grænserne er x=0 og X=phi/2.
Håber nogen kan hjælpe mig.
Jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal bestemme volumenet af et omdrejningslegeme omkring x-aksen.
Funktionen, som roteres om x-aksen, lyder f(x)= sinx+cosx og grænserne er x=0 og X=phi/2.
Håber nogen kan hjælpe mig.
Skriv et svar til: Volumenet af omdrejningslegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
