Matematik
værdimængden
15. april 2007 af
mia_00 (Slettet)
Er der nogle der kan gi tips til hvordan man skal løse denne simpel opg?
En funktion er givet ved f(x)= -3x^2 - 12x + 5
Bestem værdimængden for f
En funktion er givet ved f(x)= -3x^2 - 12x + 5
Bestem værdimængden for f
Svar #1
15. april 2007 af Wrune (Slettet)
først så tegn den i din lommeregner... så gør du det langt nemmer for dig selv.. derefter finder toppunktet af paraplen..
Svar #2
15. april 2007 af mia_00 (Slettet)
ok jeg har fået toppunktet til at være T=(-2,-17)
hvordan finder jeg så værdimængden?? det har jeg problemer med..
hvordan finder jeg så værdimængden?? det har jeg problemer med..
Skriv et svar til: værdimængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
