Matematik
Hjælp/Haster
15. april 2007 af
Semma (Slettet)
Matematik aflevering:
1: Beregn, hvor lang tid Julie ska bruge for at cykle til Kolding ed en gennemsnitsfart på 20km/t.
- Der er 26 km. til Kolding.
2: Beregn befolkningstætheden i Fredericias bykerne:
- I Fredericia bor der ca. 36700 personer.
Ca. 5700 af dem bor i Fredericias bykerne.
- Befolkningstætheden i hele Fredericia kan beregnes til
(36700:15)indb./km2 = 2450 indb./km2.
Det ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe med de her opgaver, for det haster virkelig. :'/
1: Beregn, hvor lang tid Julie ska bruge for at cykle til Kolding ed en gennemsnitsfart på 20km/t.
- Der er 26 km. til Kolding.
2: Beregn befolkningstætheden i Fredericias bykerne:
- I Fredericia bor der ca. 36700 personer.
Ca. 5700 af dem bor i Fredericias bykerne.
- Befolkningstætheden i hele Fredericia kan beregnes til
(36700:15)indb./km2 = 2450 indb./km2.
Det ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe med de her opgaver, for det haster virkelig. :'/
Svar #1
15. april 2007 af Wrune (Slettet)
1.
26/20 = 1,3 timer eller 1 time og 18 min
2.
tror du mangler at give en oplysning her.. vi ved ikke hvor stor fredericias bykerne er... men det er bare at sige indbygger/areal = befolkningstæthed
mvh Wrune
26/20 = 1,3 timer eller 1 time og 18 min
2.
tror du mangler at give en oplysning her.. vi ved ikke hvor stor fredericias bykerne er... men det er bare at sige indbygger/areal = befolkningstæthed
mvh Wrune
Svar #2
15. april 2007 af berivan23 (Slettet)
den første opgave, beregner du på følgende måde:
t=s/v
i denne situation er s=26 km v=20 km/t. tiden bliver:
t=26/20
t=1,3 time
1,3 den skal du bare lave om til minutter..
forstår ikke hvad den anden opgave handler om
t=s/v
i denne situation er s=26 km v=20 km/t. tiden bliver:
t=26/20
t=1,3 time
1,3 den skal du bare lave om til minutter..
forstår ikke hvad den anden opgave handler om
Svar #3
15. april 2007 af Semma (Slettet)
Ved ikke, måske mangler der noget, men Årh mange tak skal i have. <333
Skriv et svar til: Hjælp/Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
