Matematik

lille opgave...

16. april 2007 af ylon8 (Slettet)
En forretning ønsker at hæve priserne med 4%
- En vare stiger derved med 5,50kr. hvad kostede varen oprindeligt

På forhånd tak....

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2007 af Nicklas.sk (Slettet)

0,04x=5,50 <=>
x=5,50/0,04 <=>

x=137,50 kr

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2007 af Den imaginære enhed (Slettet)

Du ved at 4% er 5,50kr. Hvis du så dividere 5,50kr med 4 og så ganger med 100 finder du ud af hvad varen oprindeligt kostede

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2007 af DanniBred (Slettet)


som en billedigt forklaring af #2

Skriv et svar til: lille opgave...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.