Biologi
nettoprimærproduktion
16. april 2007 af
sillepille (Slettet)
HEj..
er der ikke en der kan hjælpe mig.
Jeg skal angive en metode til bestemmelse af nettoprimærproduktionen i de frie vandmasser i en sø...
er der ikke en der kan hjælpe mig.
Jeg skal angive en metode til bestemmelse af nettoprimærproduktionen i de frie vandmasser i en sø...
Svar #1
12. juni 2007 af LotteMG (Slettet)
find ud af hvad Brutto og respirationen er..
minus R med BPP og du får NPP..
Mener jeg.
så vidt jeg forstår det er det lidt lige som et supermarket.
der står en hylde med Tomatkonserves der SKAL sælges den bestemte dag. ( BPP og NPP og R er jo inden for et bestemt tid og rum)
De konserves der står på hylden da butikken åbner er BPP ( Bruttoprimærproduktionen) de konserves der "solgt" til kunderne er NPP(nettoprimærproduktionen) og de Konserves der bliver smidt i containeren, ryder ud på losseren,og siden et sted hvor de brænder dem af, måske evt. bruger varme fra dem er R ( respirationen)
BPP=NPP+R
NPP=BPP - R
R=NPP-BPP
Hehe? forstår du?
minus R med BPP og du får NPP..
Mener jeg.
så vidt jeg forstår det er det lidt lige som et supermarket.
der står en hylde med Tomatkonserves der SKAL sælges den bestemte dag. ( BPP og NPP og R er jo inden for et bestemt tid og rum)
De konserves der står på hylden da butikken åbner er BPP ( Bruttoprimærproduktionen) de konserves der "solgt" til kunderne er NPP(nettoprimærproduktionen) og de Konserves der bliver smidt i containeren, ryder ud på losseren,og siden et sted hvor de brænder dem af, måske evt. bruger varme fra dem er R ( respirationen)
BPP=NPP+R
NPP=BPP - R
R=NPP-BPP
Hehe? forstår du?
Skriv et svar til: nettoprimærproduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
