Fysik

Omregning

17. april 2007 af brianap (Slettet)
Denne opgave kan jeg slet ikke komme igang med, den er sikkert vildt simpel men jeg er også en klovn til fysik så hvis der lige var en der hurtigt lige ville hjælpe så ville jeg blive vildt glad.

Udfyld hullerne:

8 bar = ? Pa = ? mmHg = ? at = ? atm

435 mmHg = ? bar = ? atm = ? at = ? Pa

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2007 af Riemann

Der er en tabel her http://en.wikipedia.org/wiki/Pressure som kan hjælpe!

Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.