Matematik
Isoler x
18. april 2007 af
Burhone (Slettet)
Hey er der nogen som kan fortælle mig hvordan jeg isolere x i denne ligning:
1/3=2/(2x+1)
1/3=2/(2x+1)
Svar #1
18. april 2007 af eightx2 (Slettet)
Du kan evt. gange over kors:
1/3 = 2/(2x+1) <=>
1*(2x+1) = 3*2
1/3 = 2/(2x+1) <=>
1*(2x+1) = 3*2
Skriv et svar til: Isoler x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
