Matematik
et rod.
22. april 2007 af
karlmarx (Slettet)
Hej håber nogle er i stand til at hjælpe mig med dette lille problem :
fx=2(x+3)(x^2-4x+5)
Hvis at f har netop et nulpunkt ?
fx=2(x+3)(x^2-4x+5)
Hvis at f har netop et nulpunkt ?
Svar #3
22. april 2007 af dnadan (Slettet)
#2
Her kan med fordel benyttes nulreglen dvs:
2(x+3)(x^2-4x+5)=0 <=>(x+3)=0 v (x^2-4x+5)=0
Her kan med fordel benyttes nulreglen dvs:
2(x+3)(x^2-4x+5)=0 <=>(x+3)=0 v (x^2-4x+5)=0
Svar #4
22. april 2007 af karlmarx (Slettet)
jamen jeg skal jo vise at f har en rod ?
jeg skal jo ikke finde x
jeg skal jo ikke finde x
Svar #5
22. april 2007 af dnadan (Slettet)
#4
En rod, betyder at denne funktion kun har én x-værdi, hvor den grafen skærer x-aksen. Dermed skal du nu finde rødder, som jeg skrev foroven...
En rod, betyder at denne funktion kun har én x-værdi, hvor den grafen skærer x-aksen. Dermed skal du nu finde rødder, som jeg skrev foroven...
Skriv et svar til: et rod.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
