Matematik
Hurtig opgave
22. april 2007 af
FrederikXY (Slettet)
hvordan finder jeg løsningen til denne?
1
S(1-3x)^3dx
0
1
S(1-3x)^3dx
0
Svar #1
22. april 2007 af Bumster (Slettet)
benyt substitutions metoden.
kald (1-3x)=t => dt/dx =-3 <=> dx=dt/-3
find de nye grænser udtrykt ved t:
x=0 => t=1
x=1 => t=-2
-2
S(t^3)*1/-3 dt
1
så burde du kunne resten selv. ellers skriv igen
kald (1-3x)=t => dt/dx =-3 <=> dx=dt/-3
find de nye grænser udtrykt ved t:
x=0 => t=1
x=1 => t=-2
-2
S(t^3)*1/-3 dt
1
så burde du kunne resten selv. ellers skriv igen
Skriv et svar til: Hurtig opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
