Matematik
Hvordan løser man følgende?
24. april 2007 af
CPG (Slettet)
Graferne for funktionerne med forskrifter:
f(x)=x^3 og g(x)=x^4
afgrænser et begrænset område i 1. kvadrant. Beregn ved håndkraft arealet det område.
f(x)=x^3 og g(x)=x^4
afgrænser et begrænset område i 1. kvadrant. Beregn ved håndkraft arealet det område.
Skriv et svar til: Hvordan løser man følgende?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
