Matematik
differentialligninger
24. april 2007 af
foreningen (Slettet)
Hej! Er der nogen som kan hjælpe mig med denne lille opgave?
Bestem f(x), når f'(x)= x*f(x)+x og f(0)=1
Bestem f(x), når f'(x)= x*f(x)+x og f(0)=1
Svar #1
24. april 2007 af Darwin (Slettet)
Omskriv udtrykket således at y, dy er på den ene side og x, dx på den anden. Integrer og brug y(0)01 til at bestemme konstanten.
Skriv et svar til: differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
