Matematik
statistik hjælp
25. april 2007 af
arms race (Slettet)
Hej hvis man skal vise at X1, givet at X1+X2 = t, er en multinomialfordeling med parametrene n = m og pi = pi1 / pi1+pi2.
Kan man så ikke vise det via punktsandsynlighed, eller er der en anden måde at vise det på??
Tak:o)
Kan man så ikke vise det via punktsandsynlighed, eller er der en anden måde at vise det på??
Tak:o)
Svar #1
22. februar 2009 af selcuk2660 (Slettet)
jeg skal afleverg på min blækregning på onsdag og men jeg er lige begyndt og ve kk hvad median er
der står find median 2elever der har 03 og
3der har 5
6der har6
6der har 7
11der har 8,
8der har 9,
5der har 10
1 der har 11
plzz hjælp miiq
Skriv et svar til: statistik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
