Matematik
hældning?
26. april 2007 af
Cille-muus (Slettet)
Hej.
Hvordan udregner jeg en grafs hældning? Når jeg har forskriften : f(x) = 0,024233*x - 0,00805 ?
Hvordan udregner jeg en grafs hældning? Når jeg har forskriften : f(x) = 0,024233*x - 0,00805 ?
Svar #1
26. april 2007 af Romulus (Slettet)
Forskriften for en lineær linie er givet ved y = a*x+b. Hvor a er hældningen og b er skæringspunktet med y-aksen...
Svar #2
26. april 2007 af nadjaingemann (Slettet)
Hvis det er hældningskovetienten du mener, står den der allerede.
du har ligningen f(x)=ax+b, hvor a er hældningen.
du har ligningen f(x)=ax+b, hvor a er hældningen.
Skriv et svar til: hældning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
