Matematik
vektor i rummet
30. april 2007 af
lotte-tQsen (Slettet)
Hej er der en der lige vil hjælpe mig med en opgave?
jeg har et punkt D som ligger på linje stykket AB. således at længden af AD=5*længden af BD
jeg skal så bestemme koordinatsættet til D
jeg har et punkt D som ligger på linje stykket AB. således at længden af AD=5*længden af BD
jeg skal så bestemme koordinatsættet til D
Svar #1
30. april 2007 af Grud (Slettet)
Du ved, at stykket AB = AD + DB. Du ved endvidere at AD = 5DB, altså finder du AB = 6DB <=> AB / 6 = DB
Jeg kunne forstilel mig du har nogle koordinater for punkterne A og B og derfor kan du finde D, da du kan finde DB, ved (B-A) / 6 og endvidere kan du finde D ved at B - DB = D
Jeg kunne forstilel mig du har nogle koordinater for punkterne A og B og derfor kan du finde D, da du kan finde DB, ved (B-A) / 6 og endvidere kan du finde D ved at B - DB = D
Skriv et svar til: vektor i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
