Matematik

Meget kort spørgsmål

04. maj 2007 af uksomi (Slettet)
Hvis antallet af individer i populationen N er løsning differentialligningen:

dy/dt=ay(M-y) og den øvre grænse af antallet af individer i populationen er 50000. Betyder det så at M=50000?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2007 af holretz (Slettet)

Du kan se, at når y=M, så får du dy/dt = 0. Din funktion får altså en konstant værdi derfra, d.v.s. for tider t > t(y=M) er y=f(t) = M.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2007 af Esbenps

Svaret på dit spørgsmål er derfor ja!

Svar #3
04. maj 2007 af uksomi (Slettet)

tak for hjælpen

Skriv et svar til: Meget kort spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.