Fransk
Hurtig retning af oversættelser, tak
05. maj 2007 af
kongkat11 (Slettet)
Nogen som hurtigt vil kigge disse oversættelser igennem.
Side 81. Opg 5
Om sommeren ser næsten alle franskmænd Tour de France i fjernsynet, og alle taler om det.
1. En été regarde presque tous les Français Tour de France dans la télévision, et tout le monde parle beacoup de .......
Jeg ved ikke hvordan alle taler om det skal oversættes =/
Den cykkelrytter som bærer den gule førertrøje er altid meget populær.
2. Le coureur cycliste qui porte le maillot jaune est toujours trés populaire
Bernard Hinault har vundet Tour de France fem gange.
3. Bernard Hinault a gagné Tour de France cinq fois
De Blå spiller godt.
4. Les Bleus joue bien
Det danske hold er også meget populært i Frankrig.
5. L’équipe danois est trés populaire en France aussi
Side 83. Opg 4
Michèle er Nathalies veninde. Hun møder hende på gaden og de går ind i Bazar de l'Hôtel de Ville for at lytte til en plade og se på tøj. De lytter til Alain Souchons sidste CD, og Nathalie køber den.
Michèle est amie de Nathalies. Elle la rencontre sur la rue et ils entrent dans le Bazar de l’Hôtel de Ville pour écouter un disque et regarder le vêtements. Ils écoutent le dernier CD d'Alain Souchons, et Nathalie l'achète
Side 84. Opg 5
Michèle og Nathalie ser på tøj og finde en rød sweater, som Michèle finder eddersmart. Men den koster 599F. - Hun prøvede den alligevel og beholdt den. Hun vil havde den på lørdag aften.
Michèle et Nathalie regarde le vêtements et trouve un pull rouge, qui Michèle trouve épatant. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé de tout le même l’a gardé. Elle veulent le porter samedi soirée
Side 81. Opg 5
Om sommeren ser næsten alle franskmænd Tour de France i fjernsynet, og alle taler om det.
1. En été regarde presque tous les Français Tour de France dans la télévision, et tout le monde parle beacoup de .......
Jeg ved ikke hvordan alle taler om det skal oversættes =/
Den cykkelrytter som bærer den gule førertrøje er altid meget populær.
2. Le coureur cycliste qui porte le maillot jaune est toujours trés populaire
Bernard Hinault har vundet Tour de France fem gange.
3. Bernard Hinault a gagné Tour de France cinq fois
De Blå spiller godt.
4. Les Bleus joue bien
Det danske hold er også meget populært i Frankrig.
5. L’équipe danois est trés populaire en France aussi
Side 83. Opg 4
Michèle er Nathalies veninde. Hun møder hende på gaden og de går ind i Bazar de l'Hôtel de Ville for at lytte til en plade og se på tøj. De lytter til Alain Souchons sidste CD, og Nathalie køber den.
Michèle est amie de Nathalies. Elle la rencontre sur la rue et ils entrent dans le Bazar de l’Hôtel de Ville pour écouter un disque et regarder le vêtements. Ils écoutent le dernier CD d'Alain Souchons, et Nathalie l'achète
Side 84. Opg 5
Michèle og Nathalie ser på tøj og finde en rød sweater, som Michèle finder eddersmart. Men den koster 599F. - Hun prøvede den alligevel og beholdt den. Hun vil havde den på lørdag aften.
Michèle et Nathalie regarde le vêtements et trouve un pull rouge, qui Michèle trouve épatant. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé de tout le même l’a gardé. Elle veulent le porter samedi soirée
Svar #1
05. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Jeg har kigget på den sidste.
Side 84. Opg. 5
Michèle et Nathalie (regardent des) vêtements et (trouvent) un pull rouge, qui Michèle trouve très chic. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé tout (de) même et l’a gardé. Elle le (porterais samedi au soir).
V.h.
Erik Morsing
PS : Du må selv lige kontrollere, om vi er enige.
Side 84. Opg. 5
Michèle et Nathalie (regardent des) vêtements et (trouvent) un pull rouge, qui Michèle trouve très chic. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé tout (de) même et l’a gardé. Elle le (porterais samedi au soir).
V.h.
Erik Morsing
PS : Du må selv lige kontrollere, om vi er enige.
Svar #2
06. maj 2007 af Pierre (Slettet)
Om sommeren ser næsten alle franskmænd Tour de France i fjernsynet, og alle taler om det.
1. En été presque tous les Français regardent le Tour de France á la télévision, et tout le monde parle beacoup de ça.
Jeg ved ikke hvordan alle taler om det skal oversættes =/
Den cykkelrytter som bærer den gule førertrøje er altid meget populær.
2. Le coureur cycliste qui porte le maillot jaune est toujours trés populaire
Bernard Hinault har vundet Tour de France fem gange.
3. Bernard Hinault a gagné le Tour de France cinq fois
De Blå spiller godt.
4. Les Bleus jouent bien
Det danske hold er også meget populært i Frankrig.
5. L’équipe danoise est trés populaire en France aussi
Side 83. Opg 4
Michèle er Nathalies veninde. Hun møder hende på gaden og de går ind i Bazar de l'Hôtel de Ville for at lytte til en plade og se på tøj. De lytter til Alain Souchons sidste CD, og Nathalie køber den.
Michèle est l'amie de Nathalie. Elle la rencontre dans la rue et ils entrent au Bazar de l’Hôtel de Ville pour écouter un disque et regarder les vêtements. Ils écoutent le dernier CD d'Alain Souchons, et Nathalie l'achète
Side 84. Opg 5
Michèle og Nathalie ser på tøj og finde en rød sweater, som Michèle finder eddersmart. Men den koster 599F. - Hun prøvede den alligevel og beholdt den. Hun vil havde den på lørdag aften.
Michèle et Nathalie regarde les vêtements et trouve un pull rouge, que Michèle trouve épatant. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé tout le même et elle l’a gardé. Elle veut le porter samedi soir.
Amitiés
Pierre
1. En été presque tous les Français regardent le Tour de France á la télévision, et tout le monde parle beacoup de ça.
Jeg ved ikke hvordan alle taler om det skal oversættes =/
Den cykkelrytter som bærer den gule førertrøje er altid meget populær.
2. Le coureur cycliste qui porte le maillot jaune est toujours trés populaire
Bernard Hinault har vundet Tour de France fem gange.
3. Bernard Hinault a gagné le Tour de France cinq fois
De Blå spiller godt.
4. Les Bleus jouent bien
Det danske hold er også meget populært i Frankrig.
5. L’équipe danoise est trés populaire en France aussi
Side 83. Opg 4
Michèle er Nathalies veninde. Hun møder hende på gaden og de går ind i Bazar de l'Hôtel de Ville for at lytte til en plade og se på tøj. De lytter til Alain Souchons sidste CD, og Nathalie køber den.
Michèle est l'amie de Nathalie. Elle la rencontre dans la rue et ils entrent au Bazar de l’Hôtel de Ville pour écouter un disque et regarder les vêtements. Ils écoutent le dernier CD d'Alain Souchons, et Nathalie l'achète
Side 84. Opg 5
Michèle og Nathalie ser på tøj og finde en rød sweater, som Michèle finder eddersmart. Men den koster 599F. - Hun prøvede den alligevel og beholdt den. Hun vil havde den på lørdag aften.
Michèle et Nathalie regarde les vêtements et trouve un pull rouge, que Michèle trouve épatant. Mais il coûte 599F. – Elle l’a essayé tout le même et elle l’a gardé. Elle veut le porter samedi soir.
Amitiés
Pierre
Skriv et svar til: Hurtig retning af oversættelser, tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
