Matematik
tallet k
08. maj 2007 af
rix-iversen (Slettet)
f(x) = 3x^5-5x^3
For hvilke værdier af tallet k har f(x) = k tre løsninger?
Hvad betyder det?
For hvilke værdier af tallet k har f(x) = k tre løsninger?
Hvad betyder det?
Svar #1
08. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Hvor mange løsninger har ligningen
3x^5-5x^3 = 1 ?
Hvor mange løsninger har ligningen
3x^5-5x^3 = 2 ?
Hvor mange løsninger har ligningen
3x^5-5x^3 = 3 ?
3x^5-5x^3 = 1 ?
Hvor mange løsninger har ligningen
3x^5-5x^3 = 2 ?
Hvor mange løsninger har ligningen
3x^5-5x^3 = 3 ?
Skriv et svar til: tallet k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
