Matematik

reducer

09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)
reduver udtrykket

(2a+3b)^2 - 3b(4a+2b)-(2a+b)*(2a-b)


nogen der kan hjælpe! ! ! !

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Start med at gange parenteserne ud.

Svar #2
09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)

jeg får den til b+9*b+6*b^2 kan det passe?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Nej, skriv dine mellemregninger.
Svaret er 4b².

Svar #4
09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)


4a²+ 12a+b+9*b²-12ab+6*b²-4a²-b²

=

a²+a+b+9-a*b+6*b²

=

b+9*b+6*b²

??!

Svar #5
09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)


4a²+ 12a+b+9*b²-12ab+6*b²-4a²-b²

=

a²+a+b+9-a*b+6*b²

=

b+9*b+6*b²

??!

Svar #6
09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)


4a²+ 12a+b+9*b²-12ab+6*b²-4a²-b²

=

a²+a+b+9-a*b+6*b²

=

b+9*b+6*b²

??!

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Der er 3 fejl. heraf 2 fortegnsfejl:

(2a+3b)^2 - 3b(4a+2b)-(2a+b)*(2a-b)

=

4a²+ 12ab+9b²-12ab-6b²-4a²+b²


Svar #8
09. maj 2007 af kemlmj (Slettet)

ahh så tror jeg godt selv jeg kan finde u daf den.. tak! ! !

Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.