Matematik
Vektorregning (Koordinater)
09. maj 2007 af
Eagle-Eye (Slettet)
Vektor A = (2;-2)
Vektor Blængde = 4
Vektor A + Vektor B = 8
Vinkel mellem vektor a og b er 45 grader
Men hvordan beregner jeg så koordinaterne til vektor B, når jeg kun har de informationer. Har jo ikke en egentlig vektor i matrix for vektor b?
Vektor Blængde = 4
Vektor A + Vektor B = 8
Vinkel mellem vektor a og b er 45 grader
Men hvordan beregner jeg så koordinaterne til vektor B, når jeg kun har de informationer. Har jo ikke en egentlig vektor i matrix for vektor b?
Svar #1
09. maj 2007 af What means (Slettet)
Du kan ikke komme frem til vektor a + vektor b = 8 da en vektor som sagt består af to tal til retningsbetemmelse i et kordinatsystem. Er det en fejl eller er det bare mig?
Svar #4
09. maj 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Jeg skal finde vektor B's koordinater, og jeg har kun dens længde.
Samt vinklen mellen vektor A og B som er 45 grader.
Hvordan finder jeg vektor B's koordinater? Er der en regnemåde jeg kan bruge? en Formel?
Skrivefejl ved jeg sgu ikke om der er.
Samt vinklen mellen vektor A og B som er 45 grader.
Hvordan finder jeg vektor B's koordinater? Er der en regnemåde jeg kan bruge? en Formel?
Skrivefejl ved jeg sgu ikke om der er.
Svar #5
10. maj 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Jeg skal finde vektor B's koordinater, og jeg har kun dens længde.
Samt vinklen mellen vektor A og B som er 45 grader.
Hvordan finder jeg vektor B's koordinater? Er der en regnemåde jeg kan bruge? en Formel?
Skrivefejl ved jeg sgu ikke om der er.
Samt vinklen mellen vektor A og B som er 45 grader.
Hvordan finder jeg vektor B's koordinater? Er der en regnemåde jeg kan bruge? en Formel?
Skrivefejl ved jeg sgu ikke om der er.
Skriv et svar til: Vektorregning (Koordinater)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
