Matematik
komposantopløsning af vektor
11. maj 2007 af
DanniBred (Slettet)
Jeg skal opløse vektor c i komposanter.
Jeg ved http://peecee.dk/?id=44959 og at |vektor c|=7
Jeg har så løst den på følgende måde, men er meget usikker på at det er rigtig.
vektor c=(|vektor c|*cos(v);|vektor c|*sin(v))=>
---||---=(7*cos(30);7*sin(30))=(6,0622;3,5)
så har vi formlen: vektor c= vektor x + vektor y
hvilket giver resultatet:
|vektor c_m|=6,0622 og |vektor c_l|=3,5
Jeg ved http://peecee.dk/?id=44959 og at |vektor c|=7
Jeg har så løst den på følgende måde, men er meget usikker på at det er rigtig.
vektor c=(|vektor c|*cos(v);|vektor c|*sin(v))=>
---||---=(7*cos(30);7*sin(30))=(6,0622;3,5)
så har vi formlen: vektor c= vektor x + vektor y
hvilket giver resultatet:
|vektor c_m|=6,0622 og |vektor c_l|=3,5
Svar #1
11. maj 2007 af peter lind
Den første del er rigtig. Jeg aner ikke, hvad de andre størrelser står for, eller hvad opgaven går ud på, så jeg kan ikke svare på det sidste.
Svar #2
11. maj 2007 af DanniBred (Slettet)
det eneste jeg skal gøre er at opløse vektor c i komposanter, men jeg er ikke sikker på hvordan det skal gøres
Svar #3
11. maj 2007 af sigmund (Slettet)
#2,
Det ser ud til at være rigtigt. Den vandrette komposant er i hvert fald c*cos(v), mens den lodrette er c*sin(v).
Det ser ud til at være rigtigt. Den vandrette komposant er i hvert fald c*cos(v), mens den lodrette er c*sin(v).
Skriv et svar til: komposantopløsning af vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
