Matematik
Differentialregning til i morgen!!
14. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg var syg de første gange vi havde om differention. Hvad er f'(x)når f(x) = x
og hvad er h'(x) når h(x) =
(x^2 - 2x + 9)
på forhånd tak.
og hvad er h'(x) når h(x) =
(x^2 - 2x + 9)
på forhånd tak.
Svar #1
14. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
f'(x) = 1 når f(x)= x
Når grafen for f er en ret linie er tangentes hældning jo konstant:)
h'(x) = 2x-2 når h(x) =x^2-2x+9
Håber det kan bruges..
Når grafen for f er en ret linie er tangentes hældning jo konstant:)
h'(x) = 2x-2 når h(x) =x^2-2x+9
Håber det kan bruges..
Skriv et svar til: Differentialregning til i morgen!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
