Matematik

Vektorer

12. maj 2007 af Guldfisken89 (Slettet)
hej.. Håber der er en som kan hjæle mig med denne opgave.

vektor a (2,3)
vektor b (t,1)

beregn t når det oplyses at (vektor a, vektor b) = -10

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Hvad betyder
(vektor a, vektor b) = -10 ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2007 af Romulus (Slettet)

Er skalarproduktet = -10?

Svar #3
12. maj 2007 af Guldfisken89 (Slettet)

Det er også det jeg ikke er helt klar over... :S

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Hvordan står det i opgaven?

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.