Matematik
Forkort brøk
12. maj 2007 af
bobop (Slettet)
Forkort brøk
a^2-2a / 6a-12
kan nogen hjælpe? Det må gerne skæres meget ud i pap!
a^2-2a / 6a-12
kan nogen hjælpe? Det må gerne skæres meget ud i pap!
Svar #1
12. maj 2007 af holretz (Slettet)
a^2 - 2a = a*(a-2)
6a - 12 = 6*(a-2)
Du får så a*(a-2) / 6*(a-2) = a/6
6a - 12 = 6*(a-2)
Du får så a*(a-2) / 6*(a-2) = a/6
Skriv et svar til: Forkort brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
