Fysik
Hjælp til en opg om elektricitet
12. maj 2007 af
ceross (Slettet)
Jeg har brug for hjælp til denne opg, hvis der nogle der ville hjælpe mig ville det være godt, og tak fra nu af.
i et kredsløb er strømstyrken gennem 22k(ohm) -resistor 37myA
Hvad er spændingsfaldet over resistoren?
Et andet sted i et kredsløb er der et spændingsfald på 5V over en 4,70 k(ohm) resistor
Hvad er strømstyrken gennem resistoren
Et tredje sted er der et spændingsfald på 2.13V over en resistor, når strømstyrken gennem dem er 38,1 mA.
Hvilken resistor har resistoren?
Hvis i vil svare snart muligvis vil jeg være glad, men mange tak til den der hjælper.
i et kredsløb er strømstyrken gennem 22k(ohm) -resistor 37myA
Hvad er spændingsfaldet over resistoren?
Et andet sted i et kredsløb er der et spændingsfald på 5V over en 4,70 k(ohm) resistor
Hvad er strømstyrken gennem resistoren
Et tredje sted er der et spændingsfald på 2.13V over en resistor, når strømstyrken gennem dem er 38,1 mA.
Hvilken resistor har resistoren?
Hvis i vil svare snart muligvis vil jeg være glad, men mange tak til den der hjælper.
Svar #1
12. maj 2007 af holretz (Slettet)
Du skal bruge U=I*R...
U = 22*10^3 * 37*10^(-6) = 22*37*10^(-3) Volt
I = U/R = 5/(4,70 * 10^3) = ... Ampere
R = U/I = ..........
U = 22*10^3 * 37*10^(-6) = 22*37*10^(-3) Volt
I = U/R = 5/(4,70 * 10^3) = ... Ampere
R = U/I = ..........
Svar #2
13. maj 2007 af ceross (Slettet)
Der er nogle opg jeg ikke helt forstår hvorfor skal 10 opløftes i minus 6. jeg forstår ikke helt bergningerne
Skriv et svar til: Hjælp til en opg om elektricitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
