Matematik
Procentregning
15. maj 2007 af
Billal001 (Slettet)
Hej, jeg har svært ved denne opgave jeg synes den er vildt indviklet, opgaven lyder så ledes:
Et teater, der normalt tager 120 kr. pr. billet, hæver billetprisen med 30%. Det medfører, at den samlede billetintægt stiger med 17%
A) Med hvor mange procent har publikumstallet ændret sig?
Kan jeg så ikke gøre sådan: 1,3*120=156
og 1,17*120=140,4 også tage de 1,3 og dividere dem med 1,17 også får jeg 0,9 som jeg så ganger med 100 også får jeg 90 %... Men hvad bruger jeg så 156 og 140,4 til?
Et teater, der normalt tager 120 kr. pr. billet, hæver billetprisen med 30%. Det medfører, at den samlede billetintægt stiger med 17%
A) Med hvor mange procent har publikumstallet ændret sig?
Kan jeg så ikke gøre sådan: 1,3*120=156
og 1,17*120=140,4 også tage de 1,3 og dividere dem med 1,17 også får jeg 0,9 som jeg så ganger med 100 også får jeg 90 %... Men hvad bruger jeg så 156 og 140,4 til?
Svar #2
15. maj 2007 af Romulus (Slettet)
@Billal
Jeg har sagt det til dig før, du skal ikke oprette samme indlæg flere gange!! Hvordan ville forum ikke se ud, hvis alle oprettede et nyt indlæg hver gang, de ikke fik et svar øjeblikkeligt i deres oprindelige tråd? Tænk lige over det ;)
Jeg har sagt det til dig før, du skal ikke oprette samme indlæg flere gange!! Hvordan ville forum ikke se ud, hvis alle oprettede et nyt indlæg hver gang, de ikke fik et svar øjeblikkeligt i deres oprindelige tråd? Tænk lige over det ;)
Svar #3
15. maj 2007 af Romulus (Slettet)
Nu kan jeg også se, at du har fået svar i din oprindelige tråd, så jeg lukker denne, så folk ikke spilder tid på én opgave, der allerede arbejdes med..
