Tysk
Ret sætninger
16. maj 2007 af
Izabella (Slettet)
Ret tak !(:
1) Henning gik ind i værelset =Henning ging in das Zimmer.
2)Inde i værelset gik han utålmodigt frem & tilbage= Inde? in das Zimmer ging er ungeduldig hin und her.
3) Oven over mig bor en sangerinde, og ved siden af hende bor en jazzmusiker= Über mich wohnt eine Sängerin, und neben ihre wohnt einen Jazzmusiker.
4) Livet i en storby er ofte hektisk= Das Leben in einer Großstadt ist oft hektisch.
5) Plakaterne på muren var helt våde= Die Plakaten an der Mauer waren ganz nass.
1) Henning gik ind i værelset =Henning ging in das Zimmer.
2)Inde i værelset gik han utålmodigt frem & tilbage= Inde? in das Zimmer ging er ungeduldig hin und her.
3) Oven over mig bor en sangerinde, og ved siden af hende bor en jazzmusiker= Über mich wohnt eine Sängerin, und neben ihre wohnt einen Jazzmusiker.
4) Livet i en storby er ofte hektisk= Das Leben in einer Großstadt ist oft hektisch.
5) Plakaterne på muren var helt våde= Die Plakaten an der Mauer waren ganz nass.
Svar #1
16. maj 2007 af janandersen (Slettet)
1. Du kan evt betone bevaegelsen ind i vaerelset ved efterstille hinein
2. Inde i er med dativ
3. Über styrer i dette tilfaelde dativ, da hun bor ovenover=stilstand
4. Ihre er forkert boejet
2. Inde i er med dativ
3. Über styrer i dette tilfaelde dativ, da hun bor ovenover=stilstand
4. Ihre er forkert boejet
Svar #2
16. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
2)Inde i værelset gik han utålmodigt frem & tilbage
in DEM (=Im) Zimmer ging er ungeduldig hin und her.
3) Oven over mig bor en sangerinde, og ved siden af hende bor en jazzmusiker
Über MIR wohnt eine Sängerin, und neben IHR wohnt EIN Jazzmusiker.
ellers rigtig oversat (:
in DEM (=Im) Zimmer ging er ungeduldig hin und her.
3) Oven over mig bor en sangerinde, og ved siden af hende bor en jazzmusiker
Über MIR wohnt eine Sängerin, und neben IHR wohnt EIN Jazzmusiker.
ellers rigtig oversat (:
Skriv et svar til: Ret sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
