Fysik
opdrift
19. maj 2007 af
BAW (Slettet)
Heii allesammen.
Jeg har en opgave hvor jeg skal lave en badevest til et barn der vejer 30 kg. Den skal laves af stof og så flamingo. Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal finde ud af hvor meget flamingo jeg skal bruge. Jeg ved at det er noget med massefylde og opdrift, men præcis hvordan ved jeg ikke.
Men det er vist noget med F_op=m*g og m=ro*v
men som sagt er mit problem hvordan jeg finder frem til hvor meget flamingo jeg skal bruge.
Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig.
På forhånd tak
Jeg har en opgave hvor jeg skal lave en badevest til et barn der vejer 30 kg. Den skal laves af stof og så flamingo. Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal finde ud af hvor meget flamingo jeg skal bruge. Jeg ved at det er noget med massefylde og opdrift, men præcis hvordan ved jeg ikke.
Men det er vist noget med F_op=m*g og m=ro*v
men som sagt er mit problem hvordan jeg finder frem til hvor meget flamingo jeg skal bruge.
Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig.
På forhånd tak
Svar #2
19. maj 2007 af sveegaard (Slettet)
Mht. den massefylde, som jeg ikke har kunnet se er blevet fundet, er den her:
Density 1050kg/m³
(Kilde: wikipedia.org)
Density 1050kg/m³
(Kilde: wikipedia.org)
Skriv et svar til: opdrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
