Tysk
RET ;) (sætninger)
19. maj 2007 af
Gold-digga (Slettet)
A) Det var ikke muligt at komme ind i parken= Es war nicht möglich in dem Park zu kommen.
B) Han havde pengene i lommen= Er hatte das Geld in der Hosentasche.
c) Foran mig løb en sort kat over vejen= Vor mich läuft ein Schwarz Katze über die Strasse.
d) Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven= Die Kinder sind gerade (laufen= i datid?) über die Brücke und durch den Wald.
Kunne godt tænke mig en gad at rette dem, danke schön !
A) Det var ikke muligt at komme ind i parken= Es war nicht möglich in dem Park zu kommen.
B) Han havde pengene i lommen= Er hatte das Geld in der Hosentasche.
c) Foran mig løb en sort kat over vejen= Vor mich läuft ein Schwarz Katze über die Strasse.
d) Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven= Die Kinder sind gerade (laufen= i datid?) über die Brücke und durch den Wald.
Kunne godt tænke mig en gad at rette dem, danke schön !
Svar #1
19. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Svar med kommentarer:
Det var ikke muligt at komme ind i parken=
Es war nicht möglich in (den) Park zu kommen. –akkusativ, en bevægelse
Han havde pengene i lommen=
Er hatte das Geld in der Tasche
Foran mig løb en sort kat over vejen=
Vor (mir lief eine) Schwarz Katze über die Strasse. Vor styrer dativ, „lief“, datid af „laufen“, kat er hunkøn.
Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven=
Die Kinder sind gerade über die Brücke gelaufen und hinein in den Wald.
V.h.
Erik Morsing.
Det var ikke muligt at komme ind i parken=
Es war nicht möglich in (den) Park zu kommen. –akkusativ, en bevægelse
Han havde pengene i lommen=
Er hatte das Geld in der Tasche
Foran mig løb en sort kat over vejen=
Vor (mir lief eine) Schwarz Katze über die Strasse. Vor styrer dativ, „lief“, datid af „laufen“, kat er hunkøn.
Børnene er lige løbet over broen og ind i skoven=
Die Kinder sind gerade über die Brücke gelaufen und hinein in den Wald.
V.h.
Erik Morsing.
Svar #2
20. maj 2007 af T83 (Slettet)
Es war nicht möglich, in den Park zu kommen.
Vor mir lief eine schwarze Katze über die Strasse.
Die Kinder sind gerade über die Brücke und in den Wald hinein gelaufen.
Vor mir lief eine schwarze Katze über die Strasse.
Die Kinder sind gerade über die Brücke und in den Wald hinein gelaufen.
Skriv et svar til: RET ;) (sætninger)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
