Matematik
Værdier af c
21. maj 2007 af
Paja (Slettet)
Bestem for enhver værdi af c hvor mange løsninger der eksisterer til ligningen: x2 + 4x + c = 0
solve((x)^(2) + 4*x + 4=0, x)
x=-2.
Jeg fandt ud af, at c var fire, ved hjælp af, at se på en graf, men har glemt hvordan man regner det ud.
Håber der er en der kan give mig et prej.
solve((x)^(2) + 4*x + 4=0, x)
x=-2.
Jeg fandt ud af, at c var fire, ved hjælp af, at se på en graf, men har glemt hvordan man regner det ud.
Håber der er en der kan give mig et prej.
Svar #2
21. maj 2007 af Riemann
jeg ville have skrevet:
du skal finde det c hvor determinanten er 0...
du skal finde det c hvor determinanten er 0...
Svar #3
21. maj 2007 af nator (Slettet)
diskriminanten..
altså du skal løse formlen
d=b^2-4ac, og så indsætte de tal du kender og løse ligningen
altså du skal løse formlen
d=b^2-4ac, og så indsætte de tal du kender og løse ligningen
Skriv et svar til: Værdier af c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
