Matematik
lineære
22. maj 2007 af
thelife (Slettet)
hej
marias foto
3 kr. pr. billede
25 kr. for fremkaldelse
Funktionen til den er:
Y=3x+25
hvordan kan jeg til mundtlige eksam fortæl at 3 er a og 25 er b hvis nu de spurgte mig hvordan jeg kan se det
marias foto
3 kr. pr. billede
25 kr. for fremkaldelse
Funktionen til den er:
Y=3x+25
hvordan kan jeg til mundtlige eksam fortæl at 3 er a og 25 er b hvis nu de spurgte mig hvordan jeg kan se det
Svar #1
22. maj 2007 af mathon
y = a*x + b
b er det konstante led, som her tolkes som de 25 kr for fremkaldelsen. De 25 kr er helt uafhængig af antal billeder = den faste del af prisen
rekvirering af billeder:
1 billede kst 1*3kr
2 billeder kst 2*3kr
3 billeder kst 3*3kr
..................
x billeder kst x*3kr = 3x kr
samlet pris
3x + b
y = 3x + b
Skriv et svar til: lineære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
