Matematik

Matematik A Eksamen - Handelsskolen

23. maj 2007 af ahor (Slettet)
nogen der synes den var svær.??

personligt har jeg aldrig været til så svær en prøve

i opg 3-6 kunne jeg stort set ikke finde ud af noget, synes aldrig der var noget der gik op..

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2007 af Dulk (Slettet)

Jah, den var fandme svær... Den skilte sig meget ud fra de andre eksamensæt.. Har nemlig de samtlige eksamensæt fra de forrige år.. 8 opgaver.. WTF! Og så det der intergralregning.. Kan godt finde ud af det, men a? hvad fanden er a, og de andre er grad højere end dem vi har lavet!

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2007 af thelen (Slettet)

Uden tvivl den sværeste opgave, som vi har haft og vi har haft de sidste 10 eksamenssæt. Synes selv jeg gav den god gas, men alligevel nød jeg kun med nød og næppe sidste opgave og fik ikke kigget den igennem får fejl.

Opgaverne var efter min mening meget svære, selv dem, der plejer at være lette, var svære. Vektorer, fedt at vi skal bruge cosinusrelationer, men i kommer lige et år forsent. Differentialligning var helt til grin svær, og på mit hold kunne det vidst tælles på en hånd, hvem der fik den regnet rigtigt. Næste normale nemme opgave integralregning, var aflyst af et rent helved. De færreste har prøvet at regne bestemt integral når man partition og fik den ikke selv til at gå op, selv op jeg brugte det mest af min overskydende tid på de. Ellers håber jeg i fik regnet noget gode vinkler, samt fundet a - lykke til 11 tal bliver der ikke givet mange af i år =)

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2007 af jurs (Slettet)

Hej...

Jo tak svær.. hva fuck sker der for dem der, der sidder og laver opagver...

men ja ikke noget at gøre ved det nu jo!

Svar #4
23. maj 2007 af ahor (Slettet)

ja.. jeg synes sgu at der kom en ny "vinkel" på alle opgaverne.. man forstod godt problemstillingen, men der var mange af opgaverne man aldrig har lavet eksempler på før, selvom jeg også havde en del eksamenssæt med løsninger..

jeg regner med et 6-tal, hvis jeg er meget heldig 7.. :S

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2007 af jurs (Slettet)

ja præcis-- jeg har omkring 10 sæt med løsninger til.. men som sagt ikke noget der lignede det helt..

men livet skal jo heller ikke være alt for nemt.. hehe

ja 6 tal:(

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. maj 2007 af Dulk (Slettet)

Nogen der overhovedet har fundet a?
Brugte en hel time på intergralopgaven, og kunne ikke finde ud af den eneste af dem!!! Især den med a fattede jeg slet ikke... Skal man intergrere a ligesom x, eller bare lad den stå? Ligemget om der så står a eller en halv a i anden, kan man ikke få det til at passe.. For jo højere a bliver på den anden side, jo højere bliver det på den anden, og man kan aldrig få det til at passe, fordi man skal minuse

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. maj 2007 af thelen (Slettet)

#6 a=3, du integrede hvor efter du deler dem og får:

28 - 1/2*6^2 + 1/2*2^2 = 6a - 2a

så får du vidst 12 = 4a

og så a = 3

Mener det er sådan jeg fik det, men er ikke sikker og kan kun give dig ret i det er en åndsvag opgave. Normalt plejer den først integral regning at være pisse nem og tage 1 min, men her var alle sq mere eller mindre svære.

Opgavesættet sidste sommer var jo børnehaveklasse niveau sammenlignet med det her. Men glæder mig til at høre nogen sige den var let =)

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. maj 2007 af Peter_F (Slettet)

#6 Nu kender jeg ikke selv opgaven... Prøv evt. at skrive den i et indlæg.

Mht. a, så må der have stået en bemærkning, så man ved om man skal behandle den som en variabel eller en konstant...

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. maj 2007 af ap86 (Slettet)

Integralopgaverne var svære, men de var løselige. Den jeg syntes der var rigtig svær var differentialligningen, har aldrig haft en der lignede den før. Og til #1 der behøves ikke cosinusrelation til den efter min mening. Men måske har jeg gjort forkert:) Kvadratisk programmering var også sat op på en helt anden måde.

Brugbart svar (0)

Svar #10
23. maj 2007 af Dulk (Slettet)

Beregn a således, at

integraltegn med 6 øverst og 2 nedrest(x+a)dx=8


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. maj 2007 af ap86 (Slettet)

Rettelse til #9 det var svar nummer #2

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2007 af allan_sim

#10.
Vi får


Brugbart svar (0)

Svar #13
23. maj 2007 af Rapid (Slettet)

Kan ikke være mere enig i at den var ufattelig svær!

Men nu hørte jeg jo at man f.eks. sidste år, til EØ B-Niveau eksamen, også fandt ud af at den var for svær.. Derfor lavede de om på point-systemet på karakterskalen..

Tror i at de kunne finde på det i år, altså til denne opgave?

Jeg selv regner ikke med mere end 6. Men havde forinden eksamen forventet at jeg ikke kunne komme under 7. Det er da lidt absurd ik?

Brugbart svar (0)

Svar #14
23. maj 2007 af Fætter Guf (Slettet)

Så svært var det sæt altså hellere ikke! Det jo klart at man på a-niveau ikke bare kan komme med det samme hvert år! Selvom det var 8 opgaver mod tidligere 7, så var de til gengæld ikke nær så omfattende

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. maj 2007 af Rapid (Slettet)

tys fætter guf!!

den var svær... der var helt andre indgangvinkler og formuleringer end end der har været de seneste 4 år.

Brugbart svar (0)

Svar #16
23. maj 2007 af Fætter Guf (Slettet)

#10 integralet skulle give 28 og ikke 8!

Brugbart svar (0)

Svar #17
23. maj 2007 af Dulk (Slettet)

Ups, jeg skrev forkert... Men så giver den bare 3, hvis man kan regne sådan..men jeg vidste sku ikk at man kunne sætte 6 og 2 foran a..
Gør man ikke det er a det samme på begge sider, og så er den uløslig..

Brugbart svar (0)

Svar #18
23. maj 2007 af allan_sim

#17.
a er bare en konstant og stamfunktionen til sådan en er jo ax.

Brugbart svar (0)

Svar #19
23. maj 2007 af Dulk (Slettet)

Okay,det vidste jeg sku ikke noget om... Troede at enten a bare blev til a, eller til en halv a i anden, og det så bare sku være tal... Havde aldrig regnet ud at a er ax

Skriv et svar til: Matematik A Eksamen - Handelsskolen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.