Matematik
Integrale af banekurve
28. maj 2007 af
thomuz (Slettet)
Jeg har en banekurve der hedder
x = t^2-t-1
y = 3t-t^3 t tilhører R
Jeg skal tage integralet af en punktmængde der ligger i første og anden kvadrant.
Hvordan gør man det??
x = t^2-t-1
y = 3t-t^3 t tilhører R
Jeg skal tage integralet af en punktmængde der ligger i første og anden kvadrant.
Hvordan gør man det??
Svar #1
28. maj 2007 af Peter_F (Slettet)
Jeg er sikker på at der er en formel til det, hvori du bare skal indstætte. Det mener jeg at kunne huske.
Tjek lige din matematikbog igen...
Tjek lige din matematikbog igen...
Svar #2
28. maj 2007 af peter lind
Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med at tage integralet af en punktmængde.
Formodentlig skal du bruge
int y(t)*dx(t) = int y(t)*x'(t)dt
Formodentlig skal du bruge
int y(t)*dx(t) = int y(t)*x'(t)dt
Svar #3
28. maj 2007 af thomuz (Slettet)
Er der nogen der kan komme med et resultat?? Grafen er afgrænset i t = 0 og t = kvadratrod 3
Skriv et svar til: Integrale af banekurve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
