Samfundsfag
Defination under politik
29. maj 2007 af
Mariack (Slettet)
Hjælp til klare definationer på følgende:
Partiforening
Landsmøde
Hovedbestyrelse
Principprogram
Arbejdsprogram
Mvh. Maria
Partiforening
Landsmøde
Hovedbestyrelse
Principprogram
Arbejdsprogram
Mvh. Maria
Svar #1
30. maj 2007 af caspar.s (Slettet)
Partiforening = en forening for et parti dvs. et parti
Landsmøde = der hvor partiet vedtager sine resolutioner, og generelt stemmer på de områder hvor hovedbestyrelsen ikke kan bestemme.
Hovedbestyrelsen = siger jo sig selv hovedbestyrelsen i partiet, et organisatorisk organ som varetagere medlemmernes interesser
Principprogram = de principper partiet arbejder ud fra
Arbejdsprogram = de områder der arbejdes på (mener jeg)
Landsmøde = der hvor partiet vedtager sine resolutioner, og generelt stemmer på de områder hvor hovedbestyrelsen ikke kan bestemme.
Hovedbestyrelsen = siger jo sig selv hovedbestyrelsen i partiet, et organisatorisk organ som varetagere medlemmernes interesser
Principprogram = de principper partiet arbejder ud fra
Arbejdsprogram = de områder der arbejdes på (mener jeg)
Skriv et svar til: Defination under politik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
