Matematik
stigningstallet
29. maj 2007 af
yazahra (Slettet)
godaften alle sammen..
jeg er næsten færdig med min opgave men er gået i stå:
1)
bestem en ligning til tangenten, med stigningstallet -4
f(x)= -x^2+6x-1 stigningstallet -4
f'(x)= -2x+6
f'(x)=-4 : x=5
herfra kan jeg ikke komme videre
håber virkelig i kan hjælpe mig er til sidst :)
TAK
jeg er næsten færdig med min opgave men er gået i stå:
1)
bestem en ligning til tangenten, med stigningstallet -4
f(x)= -x^2+6x-1 stigningstallet -4
f'(x)= -2x+6
f'(x)=-4 : x=5
herfra kan jeg ikke komme videre
håber virkelig i kan hjælpe mig er til sidst :)
TAK
Skriv et svar til: stigningstallet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
