Matematik
TAKE A LOOK!
30. maj 2007 af
marcfolk (Slettet)
Help :)
om en eksponentiel voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2)=1 og f(4)=9
hvad er forskriften for f(x) ? er ikke helt sikker :)?
Mvh
om en eksponentiel voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2)=1 og f(4)=9
hvad er forskriften for f(x) ? er ikke helt sikker :)?
Mvh
Svar #3
30. maj 2007 af peberdelfinen (Slettet)
udnyt de to punkter du har fået oplyst: (2,1) og (4,9)
brug så den formel The nørd har givet dig
brug så den formel The nørd har givet dig
Svar #5
30. maj 2007 af MutacH (Slettet)
sæt dem ind i en eksponentiel funktion, så har du 2 ligninger med 2 ubekendte:
f(2)=1 og f(4)=9
9 = b * a^4
1 = b * a^1
Du dividere ligningerne med hinanden:
9/1 = b/b * a^(4-1)
9 = a^3
a = 3^(2/3)
sætter ind og finder b:
1 = b * (3^(2/3))^1
b = 0.48
f(2)=1 og f(4)=9
9 = b * a^4
1 = b * a^1
Du dividere ligningerne med hinanden:
9/1 = b/b * a^(4-1)
9 = a^3
a = 3^(2/3)
sætter ind og finder b:
1 = b * (3^(2/3))^1
b = 0.48
Skriv et svar til: TAKE A LOOK!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
