Fysik

radioaktivitet

06. juni 2007 af camilla9863 (Slettet)
at H2O2 er et kraftigt oxidationsmiddel, der kan oxidere de orgaiske molekyler? hvad betyder det

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2007 af mathon


et oxidationsmiddel virker under visse betingelser oxiderende dvs. elektronfjernende på andre stoffer, hvorved - deres OT stiger.

under oxidationen:
OT(O) i H2O2 = -1 skifter til OT(O) = -2 i den forbindelse, hvor O nu befinder sig eller evt til OT(O) = 0, hvis det danner frit grundstof.




Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2007 af mathon


...overskriften var noget misvisende!!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2007 af sapiens (Slettet)

jep, og det er grunden til at hydrogenperoxid er farligt for levende væv, da det øgelægges...

jeg vil også gerne vide, hvad det har at gøre med radioaktivitet :)

Skriv et svar til: radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.