Fysik

20 V = ?

08. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvor mange WATT er 20 Volt?
Hvad hedder formlen evt. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2007 af holretz (Slettet)

Watt er måleenheden for effekt i SI-systemet

Volt er måleenheden for elektrisk spænding

Effekt og spænding er to forskellige ting.

Svar #2
08. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

Nå okey, tak tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2007 af Pelle89 (Slettet)

Watt = volt * Ampere

P = u * I

Svar #4
08. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

Kan det passe at 220 V = 100 W ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Nej Lisa02
Enhederne på begge sider af lighedstegnet skal altid være ens.
Det elektriske potentiale mellem to punkter i et elektrisk felt er lig forskellen i den potentielle energi pr. enhedsladning.
Effekt er defineret som arbejde pr. tidsenhed.

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juni 2007 af atten (Slettet)

#4 - Se dog #3. Volt kan IKKE være lig med watt.

Svar #7
08. juni 2007 af Lisa02 (Slettet)

#6
Hids dog ned!
Pelle og mig, skrev beskeden på samme tid: 15:18 så jeg nåede ikke, at se hvad han skrev! ROLING NU

Og tak til jer andre.

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. juni 2007 af atten (Slettet)

#7: #1 påpegede det samme, hvilket var 15 min før. :P

Skriv et svar til: 20 V = ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.