Matematik
haster (hjælp)
13. juni 2007 af
iam1 (Slettet)
Hej folkens
Jeg skal op til mundtlig mat i morgen. Og jeg er gået i stå på nogle af opgaverne.
Variabelsammenhæng:
gør rede for begrebet funktion, definitionsmængde og værdimængde. herunder skal du fremlægge hvad ligefrem og omvendt proportinalitet er
håber der er nogle der kan hjælpe
Jeg skal op til mundtlig mat i morgen. Og jeg er gået i stå på nogle af opgaverne.
Variabelsammenhæng:
gør rede for begrebet funktion, definitionsmængde og værdimængde. herunder skal du fremlægge hvad ligefrem og omvendt proportinalitet er
håber der er nogle der kan hjælpe
Svar #1
13. juni 2007 af Esbenps
Her er et par ikke-formelle definitioner på det:
En funktion er noget som givet en værdi returnerer en anden værdi.
Definitionsmængden er mængden af alle tal, for hvilke funktionen giver mening.
Værdimængden er den mængde af tal, som man kan opnå gennem funktionen.
To tal x og y siges at være (ligefremt) proportionale, hvis der gælder, at x = k*y, hvor k er en konstant.
To tal x og y siges at være omvendt proportionale, hvis der gælder, at x = k/y, hvor k er en konstant.
En funktion er noget som givet en værdi returnerer en anden værdi.
Definitionsmængden er mængden af alle tal, for hvilke funktionen giver mening.
Værdimængden er den mængde af tal, som man kan opnå gennem funktionen.
To tal x og y siges at være (ligefremt) proportionale, hvis der gælder, at x = k*y, hvor k er en konstant.
To tal x og y siges at være omvendt proportionale, hvis der gælder, at x = k/y, hvor k er en konstant.
Skriv et svar til: haster (hjælp)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
