Engelsk
rette rette rette.
13. juni 2007 af
Mussy06 (Slettet)
Det er lidt af en aflevering. Så jeg kommer nok til at sætte flere ind, hvor jeg ska ha rettet noget, så håber ik I bliver sure eller noget.
>
Most of all have had suicide thoughts before in critical situations in our life. The intension to kill oneself isn’t unconcealed and is often (ledsaget) by/of? A big (tvivlrådighed)
It could be in coincidences/chances? Where you try to kill yourself (at tage livet af sig selv)
What are the reasons to commit suicide?
There are many reasons but mainly it’s because of (følelsesmæssige kriser?), when you miss somebody from the family or some of your friends, serious problems, troubles and disappointments at work or at school.
<<
Håber lige nogle vil rette det, plus fortælle hva jeg gjorde forkert og hvorfor.
>
Most of all have had suicide thoughts before in critical situations in our life. The intension to kill oneself isn’t unconcealed and is often (ledsaget) by/of? A big (tvivlrådighed)
It could be in coincidences/chances? Where you try to kill yourself (at tage livet af sig selv)
What are the reasons to commit suicide?
There are many reasons but mainly it’s because of (følelsesmæssige kriser?), when you miss somebody from the family or some of your friends, serious problems, troubles and disappointments at work or at school.
<<
Håber lige nogle vil rette det, plus fortælle hva jeg gjorde forkert og hvorfor.
Svar #2
13. juni 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
"Most of all have had suicide thoughts before in critical situations in our life."
--->
Most of us have had suicide thoughts before in critical situations in our life.
--->
Most of us have had suicide thoughts before in critical situations in our life.
Svar #3
13. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
Most of us have had suicide thoughts before critical situations in our lives. The intension to kill yourself is not unconcealed and is often accompanied by a huge indecisiveness.
It could be in coincidences (=tilfælde) where you are trying to take your own life.
What are the reasons to commit suicide?
There are many reasons but mainly it is (sammentrækninger bør ikke forekomme i formel skriftsprog) due to (=på grund af) the emotional crisis when you miss somebody from your family or your friends (ell. friend of yours), serious problems, troubles or disappointments at work or in school.
Most of us have had suicide thoughts before critical situations in our lives. The intension to kill yourself is not unconcealed and is often accompanied by a huge indecisiveness.
It could be in coincidences (=tilfælde) where you are trying to take your own life.
What are the reasons to commit suicide?
There are many reasons but mainly it is (sammentrækninger bør ikke forekomme i formel skriftsprog) due to (=på grund af) the emotional crisis when you miss somebody from your family or your friends (ell. friend of yours), serious problems, troubles or disappointments at work or in school.
Skriv et svar til: rette rette rette.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
