Fysik
bølgehastighed
15. juni 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
i min notat har jeg skrevet de to formel ind
v=lamba/T
v=f*lamba
viser de to formel for bølgehastighed
i min notat har jeg skrevet de to formel ind
v=lamba/T
v=f*lamba
viser de to formel for bølgehastighed
Svar #2
17. juni 2007 af Kaa.eL.Haa (Slettet)
Jeg kan ikke lige genkende din v=lambda/T
Men
v=f*lambda er i hvert fald korrekt :)
Men
v=f*lambda er i hvert fald korrekt :)
Skriv et svar til: bølgehastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
