Matematik

Analytisk Geometri

26. april 2004 af Maria17 (Slettet)
i en trekant ABC er a=7,8, b=8,5 og c=6,9
beregn længden af vinkelhalveringslinjen til A (V-A)

Svar #1
26. april 2004 af Maria17 (Slettet)

har ikke brug for hjælp alligevel

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2004 af Blaabjerg (Slettet)

Jeg ville først finde vinkel c og vinkel a. Vinkel a ville jeg dividere med to. Dvs man har nu to vinkler og en side som er 8,5 ud fra dette burde du kunne finde vinkelhalvereingslinjen, som er lille c i din nye trekant avc...

Skriv et svar til: Analytisk Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.