Andre fag
Karakter Vægt? - gammel skala
18. juni 2007 af
Boibbo (Slettet)
HHX 3. år - Gammel skala 03 til 13
Nu har jeg lige hørt nogen sige noget med at man skal dividere alle A-fag med 1,5 alle B-fag med 1 og alle C-fag med 0,5. Kan det virkelig passe? Og hvad skal det egentlig betyder at et fag vægter 100 % eller 75 %. Hvordan regner man lige det ud?
Er der nogen der kan sætte tingene på plads
Nu har jeg lige hørt nogen sige noget med at man skal dividere alle A-fag med 1,5 alle B-fag med 1 og alle C-fag med 0,5. Kan det virkelig passe? Og hvad skal det egentlig betyder at et fag vægter 100 % eller 75 %. Hvordan regner man lige det ud?
Er der nogen der kan sætte tingene på plads
Svar #2
18. juni 2007 af kleif
Du skal ikke dividere, men gange.
A-fag ganges med 1,5
B-fag ganges med 1,0 (doh?)
C-fag ganges med 0,5
Så får du:
A-fag: 10
A-fag: 6
B-fag: 8
C-fag: 9
C-fag: 8
...giver det:
(10*1,5) + (6*1,5) + (8) + (9*0,5) + (8*,5)
= 40,5
Det skal så divideres med antal fag:
(40,5)/5 = 8,1
A-fag ganges med 1,5
B-fag ganges med 1,0 (doh?)
C-fag ganges med 0,5
Så får du:
A-fag: 10
A-fag: 6
B-fag: 8
C-fag: 9
C-fag: 8
...giver det:
(10*1,5) + (6*1,5) + (8) + (9*0,5) + (8*,5)
= 40,5
Det skal så divideres med antal fag:
(40,5)/5 = 8,1
Svar #3
19. juni 2007 af StineGreve (Slettet)
Er der så nogen der vil forklare mig hvorfor man gør det under gammel reform ?
- Jeg går på HF under ny reform og der skal vi overhovedet ikke gøre det på #2's måde ..
- Jeg går på HF under ny reform og der skal vi overhovedet ikke gøre det på #2's måde ..
Skriv et svar til: Karakter Vægt? - gammel skala
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
