Matematik
mundtlig eksamen
21. juni 2007 af
jonas (Slettet)
Jeg går nu i 3g (matematisk med 3-årig-højniveau, gammel reform). Nogen der vil give et eksempel på et eksamensspørgsmål? Jeg har selv fået indtryk af at man skal bevise en sætning, men er det forudbestemt hvilken, eller udarbejder man selv en disposition til forberedelsen over en større overskrift?
Svar #1
21. juni 2007 af HenrietteB (Slettet)
Har lige copy-pastet det min matematiklærer har skrevet inde på vores matematikkonference
Differentialligninger
Gør rede for hvad en differentialligning og et begyndelsesværdi problem er.
Find herunder løsningen til y' = ay o y' = b-ay
eller
Differentialligninger
Gør rede for hvad en differentialligning og et begyndelsesværdi problem er.
Herunder skal redegøres for separation af de variable.
Det vil sige man har en overskrift, hvorunder "vi " vil "arbejde" under eksaminationen. Så når man har redegjort for de punkter man er sat til - og der er tid tilbage - så kan man tage et andet relevant bevis, eller en anvendelse deraf. Man kan eventuelt give et regneeksempel.
Differentialligninger
Gør rede for hvad en differentialligning og et begyndelsesværdi problem er.
Find herunder løsningen til y' = ay o y' = b-ay
eller
Differentialligninger
Gør rede for hvad en differentialligning og et begyndelsesværdi problem er.
Herunder skal redegøres for separation af de variable.
Det vil sige man har en overskrift, hvorunder "vi " vil "arbejde" under eksaminationen. Så når man har redegjort for de punkter man er sat til - og der er tid tilbage - så kan man tage et andet relevant bevis, eller en anvendelse deraf. Man kan eventuelt give et regneeksempel.
Svar #2
22. juni 2007 af PinQoo (Slettet)
der behøves ikke være et bevis. jeg kom op i noget uden bevis.
på den seddel jeg trak stod der;
skæring mellem planer
skæring mellem linie og plan
og projektion af punkt på plan
på den seddel jeg trak stod der;
skæring mellem planer
skæring mellem linie og plan
og projektion af punkt på plan
Skriv et svar til: mundtlig eksamen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
