Biologi
homozygot/heterozygot + krydsning
21. juni 2007 af
similimone (Slettet)
Hvad så med homozygot og heterozygot, hvilken forklaring er der på dem?
Og hvad er et krydsningsskema og hvad bruges det til?
Og hvad er et krydsningsskema og hvad bruges det til?
Svar #1
21. juni 2007 af M_Malling (Slettet)
det hele ligger faktisk lidt i ordet.
homozygotisk betyder at man har to ens alleler på et romosom.
er man heterozygotisk betyder at man har to forskellige alleler på et kromosom.
zygot= kombinationen at to gameter (kønsceller)
homo= ens
hetero= forskellig
et krydsningsskema bruges til at finde chancen for at nedarve et vist gen.
du kan nemt finde dem, ved at google det eller slå det op på wikipedia eller i et biolex hvis du har et.
homozygotisk betyder at man har to ens alleler på et romosom.
er man heterozygotisk betyder at man har to forskellige alleler på et kromosom.
zygot= kombinationen at to gameter (kønsceller)
homo= ens
hetero= forskellig
et krydsningsskema bruges til at finde chancen for at nedarve et vist gen.
du kan nemt finde dem, ved at google det eller slå det op på wikipedia eller i et biolex hvis du har et.
Skriv et svar til: homozygot/heterozygot + krydsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
