Matematik

Trigonometri

21. august 2007 af Michael888 (Slettet)
Hej

Skal have lidt hjælp til denne opgave.
b: 3,4
c: 8,4
T(Trekantens areal): 24,3

Hvordan kommer jeg frem til en vinkel, eller den sidste side i denne opgave. Sin A, B eller C ville vel også kunne være brugbar for at udregne de manglende sider og vinkler?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2007 af ibibib (Slettet)

T=½bcsinA

Svar #2
21. august 2007 af Michael888 (Slettet)

Problemet er jeg ikke har Sin A

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2007 af ibibib (Slettet)

Men du har T, b og c. Der skal være en ubekendt,

24,3 = ½·3,4·8,4·sinA.

1. Isoler sinA.
2. Bestem A.

Svar #4
21. august 2007 af Michael888 (Slettet)

Det må jeg indrømme jeg ikke kan finde ud af, kan du hjælpe mig med det?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2007 af ibibib (Slettet)

Jeg har liget tastet på min lommeregner.
Der er en fejl i dine tal. Trekanten findes ikke. Har du skrevet den oprindelige opgave?

Svar #6
21. august 2007 af Michael888 (Slettet)

b = 3,4
c = 8,4
T = 24,3 kvadratenheder

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2007 af ibibib (Slettet)

Der er en fejl.
½·3,4·8,4=14,28. Det er den største trekant med dine sider.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.