Matematik
Tal matematik
24. august 2007 af
IIII (Slettet)
Hejsa..
Er disse nedenstående korrekte??
Opgave A
1) 4^2 -3
16 – 3 = 13
2) 12 – 3^2
12 - 9 = 3
3) 2v3^2+4^2-6
2v(9+8-6) = 6,6
4) 5^2v9+2^3
25v(9+8) =
25v(17) = 103
5) 2v3^3+4^2-6
6) 21-2^2
21-4 = 17
Opgave B
1) 2 * (7+3)
2 * 10 = 20
2) 29 + 3 = 32
3) 29 + 23 = 52
4) 15/4 + 4 = 7,75
5) 15 – 30 * 5 =
30 * 5 = 150
150 – 15 = 135
6) 21 – 2^2 =
21 – 4 = 17
Er disse nedenstående korrekte??
Opgave A
1) 4^2 -3
16 – 3 = 13
2) 12 – 3^2
12 - 9 = 3
3) 2v3^2+4^2-6
2v(9+8-6) = 6,6
4) 5^2v9+2^3
25v(9+8) =
25v(17) = 103
5) 2v3^3+4^2-6
6) 21-2^2
21-4 = 17
Opgave B
1) 2 * (7+3)
2 * 10 = 20
2) 29 + 3 = 32
3) 29 + 23 = 52
4) 15/4 + 4 = 7,75
5) 15 – 30 * 5 =
30 * 5 = 150
150 – 15 = 135
6) 21 – 2^2 =
21 – 4 = 17
Svar #1
24. august 2007 af ibibib (Slettet)
A) 1, 2, 4 og 6 er rigtige. 3 er forkert da 4^2=16.
5 har du ikke løst.
5 har du ikke løst.
Svar #2
25. august 2007 af IIII (Slettet)
Prøver lige 3 og 5 igen
A
3 ) 2 * sqrt(3^2) + 4^2 -6
2*sqrt(3^2) = 6
4^2 = 16
6 + 16 - 6 = 16
5) 2sqrt3^3+4^2-6
2*srt27 + 16 - 6 =
10 + 2*sqrt27
= 20
Kan I ikke også kigge på B ??
A
3 ) 2 * sqrt(3^2) + 4^2 -6
2*sqrt(3^2) = 6
4^2 = 16
6 + 16 - 6 = 16
5) 2sqrt3^3+4^2-6
2*srt27 + 16 - 6 =
10 + 2*sqrt27
= 20
Kan I ikke også kigge på B ??
Skriv et svar til: Tal matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
