Matematik
Lodret linie i mathcad?
25. august 2007 af
Louise1 (Slettet)
Kan det lade sig gøre at lave en lodret linie i mathcad?
Jeg er ved at lave matematik aflevering og skal lave symmetriaksen for parablen med ligningen y=x^2+4x+1. Udfra den har jeg fundet ud af, hvor toppunktet ligger (-2,-3). Symmetriaksen skal ligge lodret gennem dette punkt. Liniens ligning må være x=-2, men kan det indtegnes i mathcad?
På forhånd tak for hjælpen :)
Jeg er ved at lave matematik aflevering og skal lave symmetriaksen for parablen med ligningen y=x^2+4x+1. Udfra den har jeg fundet ud af, hvor toppunktet ligger (-2,-3). Symmetriaksen skal ligge lodret gennem dette punkt. Liniens ligning må være x=-2, men kan det indtegnes i mathcad?
På forhånd tak for hjælpen :)
Svar #1
25. august 2007 af -Zeta- (Slettet)
Du kan skrive '-2' ved x-aksen, og blot x ved y-aksen. Husk at x ikke må være defineret.
Svar #2
25. august 2007 af Louise1 (Slettet)
Tusind tak for hjælpen! Irriterende når det er det mest simple, man ikke kan finde ud af..
Skriv et svar til: Lodret linie i mathcad?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
