Matematik

hjæp

26. august 2007 af jamila20 (Slettet)
er der nogle der kan hjælpe mig hvordan man løser denne opgave:
en funktion f er bestemt ved
f(x)=2*x^-1

bestem ligningen for tangenten t til grafen for f i punktet p(2,f(2))

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

det har vi haft snesevis af gange herinde på Portalen, sø på tangeltligningen

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2007 af mathon


tangentens hældningskoefficient

f'(x) = -2/x^2

tangentligning:
y-f(2) = f'(2)(x-2), som reduceres
til cartesisk normalform

y =ax + b

Svar #3
26. august 2007 af jamila20 (Slettet)

det forstod jeg ikke helt

Skriv et svar til: hjæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.