Matematik
Differentialregning..
26. august 2007 af
sporty-piiie (Slettet)
Hejsa..
Jeg har et problem med en opgave, opgaven går ud på:
Jeg har f(x)=e^(-x^2 + 5x + 6)
og så skal jeg bestemme f'(x), det er der mit problem ligger. Man kan omskrive funktionen til
f(x)= e^(-x^2) * e^5x * e^6
Så kan jeg ikke kommer videre?? eller er det sletter ikke sådan jeg skal gøre?? håber en kan hjælpe..
Jeg har et problem med en opgave, opgaven går ud på:
Jeg har f(x)=e^(-x^2 + 5x + 6)
og så skal jeg bestemme f'(x), det er der mit problem ligger. Man kan omskrive funktionen til
f(x)= e^(-x^2) * e^5x * e^6
Så kan jeg ikke kommer videre?? eller er det sletter ikke sådan jeg skal gøre?? håber en kan hjælpe..
Skriv et svar til: Differentialregning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
